Pepperoncinis Umplute

Pepperoncinis Umplute
Pepperoncinis umplute necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.14 pe portie, veți obține o garnitură care servește 25. O porție conține 172 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pepperoncini, pepperoni, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Good Cook Stuffed Burger Challenge: burgeri de creveți umpluți cu porumb și Monterey Jack, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați primele nouă ingrediente; acoperiți și procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Tăiați capătul tulpinii fiecărui pepperoncini; scoateți semințele. Pipă sau chestii pepperoncinis cu amestec de brânză. Scufundați capătul expus în parmezan suplimentar. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista