Nevoie de o felul principal vegetarian? Penne de grâu integral cu sos de vinete-roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 371 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, morcov, vinete și alte câteva ingrediente, le puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Penne cu vinete, fasole albă și sos de roșii, Penne de grâu integral cu sos de roșii fără gătit și fasole albă, și Paste Din Grâu Integral Cu Vinete, Mozzarella Și Sos De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aburiți o inserție de aragaz lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
2
Combinați untul, ceapa, țelina, morcovul și usturoiul într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați vinete, ciuperci și 1 linguriță. sare. Se amestecă roșiile, se acoperă și se gătește la foc mare timp de 4 ore sau la foc mic timp de 6 ore. Se amestecă o dată sau de două ori în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți penne până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți pastele, aruncați cu sos, presărați busuioc (și parmezan ras, dacă doriți) și serviți.