Penne cu sos de prosciutto de roșii

Penne cu sos de prosciutto de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 399 calorii. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați penne rigate, acompaniament: parmigiano-reggiano, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Penne cu sos de prosciutto de roșii, Penne cu sos de roșii-salvie și Prosciutto, și Sos de cremă de Penne și roșii ușurat cu mazăre și Prosciutto pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală medie și grea largă la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati ceapa până devine aurie, aproximativ 10 minute.
Se adauga usturoiul si saut-ul pana devin aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați prosciutto și saut până la aur, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile cu suc rezervat, zahăr și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Gatiti penne intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, reîncălziți sosul la foc mediu.
Aruncați pastele cu o parte din sos într-un castron de servire și serviți sosul rămas pe lateral.
Sosul poate fi răcit până la 3 zile.