Piept pentru o grămadă

Piept pentru o grămadă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Brisket pentru o grămadă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,1 USD pe porție. O porție conține 364 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână chifle de hamburger, oțet de cidru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grătare pentru grămadă, Mac ' N ' Brânză pentru o grămadă, și O grămadă colorată de baloane.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, piept maro în ulei pe ambele părți; transferați la un 3-qt. aragaz lent. În aceeași tigaie, călește țelina și ceapa timp de 1 minut. Adăugați treptat bulionul, sosul de roșii și apa; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați zahărul, amestecul de supă și oțetul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Se toarnă peste piept.
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
6
Serviți carnea în chifle cu sucuri de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Kilikanoon Covenant Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista