Piept pentru o grămadă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Brisket pentru o grămadă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,1 USD pe porție. O porție conține 364 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână chifle de hamburger, oțet de cidru, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grătare pentru grămadă, Mac ' N ' Brânză pentru o grămadă, și O grămadă colorată de baloane.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, piept maro în ulei pe ambele părți; transferați la un 3-qt. aragaz lent. În aceeași tigaie, călește țelina și ceapa timp de 1 minut. Adăugați treptat bulionul, sosul de roșii și apa; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Adăugați zahărul, amestecul de supă și oțetul; aduceți la fierbere.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere. Grăsime degresată din sucurile de gătit.
Serviți carnea în chifle cu sucuri de gătit.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru piept. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Kilikanoon Covenant Shiraz. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.