Pecan Praline Spalier

Pecan Praline Spalier
Pecan Praline spalier este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 491 calorii. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ou, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pecan Praline Spalier, Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline, și Praline Pecan Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 3 linguri de făină și drojdie într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați 3 linguri de apă caldă; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați amestecul să stea până se umflă, aproximativ 12 minute.
4
Combinați 2 1/4 căni de făină, smântână, zahăr, gălbenușuri de ou, vanilie, sare și amestec de drojdie într-un castron mare de mixer rezistent, prevăzut cu atașament cu palete. Bateți la viteză medie până când aluatul este lipicios, adăugând 1 până la 2 linguri de apă dacă amestecul este prea uscat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați unt; bateți până când aluatul este neted și moale, adăugând mai multă făină cu linguri până când aluatul este ușor mai ferm și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până când cel puțin s-a dublat în volum, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați nuci pecan și ulei pe foaia de copt cu margini pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți până la aromă, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Presărați nuci cu 1/8 linguriță sare de mare; se răcește pe foaie. Tăiați grosolan pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
Nuci PecanNuci Pecan
NuciNuci
4
Răzuiți aluatul pe suprafața făinoasă. Aruncați aluatul pentru a acoperi cu făină și apăsați ușor pentru a se dezumfla. Suprafață de lucru linie cu foaie lungă de hârtie pergament; se presara hartie cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Intindeti aluatul pe pergament pregătit la dreptunghi de 16x14 inch. Folosind spatula offset, întindeți untul pe lungime în bandă lată de 5 inci în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
6
Presărați zahăr, apoi nuci peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
NuciNuci
7
Tăiați aluatul neumplut de ambele părți ale umpluturii în benzi diagonale de 3/4 inci lățime. Fold benzi alternante peste umplere pe diagonală ușoară, formând partea de sus zăbrele. Îndoiți capetele libere sub marginea inferioară a pâinii. Glisați pergamentul cu pâine pe o foaie mare de copt cu margini. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până când este foarte pufoasă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Poziționați rack-ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Ungeți pâinea cu glazură de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
10
Coaceți până la aur, întorcând foaia după 15 minute, aproximativ 25 de minute în total. Glisați pergamentul cu pâine pe raft și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet, se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista