Pecan Praline Spalier
Pecan Praline spalier este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 491 calorii. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ou, smântână, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Pecan Praline Spalier, Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline, și Praline Pecan Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 linguri de făină și drojdie într-un castron mic pentru a se amesteca.
Adăugați 3 linguri de apă caldă; bateți până se omogenizează.
Lăsați amestecul să stea până se umflă, aproximativ 12 minute.
Combinați 2 1/4 căni de făină, smântână, zahăr, gălbenușuri de ou, vanilie, sare și amestec de drojdie într-un castron mare de mixer rezistent, prevăzut cu atașament cu palete. Bateți la viteză medie până când aluatul este lipicios, adăugând 1 până la 2 linguri de apă dacă amestecul este prea uscat, aproximativ 5 minute.
Adăugați unt; bateți până când aluatul este neted și moale, adăugând mai multă făină cu linguri până când aluatul este ușor mai ferm și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, aproximativ 5 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până când cel puțin s-a dublat în volum, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați nuci pecan și ulei pe foaia de copt cu margini pentru a acoperi.
Coaceți până la aromă, aproximativ 5 minute.
Presărați nuci cu 1/8 linguriță sare de mare; se răcește pe foaie. Tăiați grosolan pecanele.
Răzuiți aluatul pe suprafața făinoasă. Aruncați aluatul pentru a acoperi cu făină și apăsați ușor pentru a se dezumfla. Suprafață de lucru linie cu foaie lungă de hârtie pergament; se presara hartie cu faina.
Intindeti aluatul pe pergament pregătit la dreptunghi de 16x14 inch. Folosind spatula offset, întindeți untul pe lungime în bandă lată de 5 inci în centrul aluatului.
Presărați zahăr, apoi nuci peste unt.
Tăiați aluatul neumplut de ambele părți ale umpluturii în benzi diagonale de 3/4 inci lățime. Fold benzi alternante peste umplere pe diagonală ușoară, formând partea de sus zăbrele. Îndoiți capetele libere sub marginea inferioară a pâinii. Glisați pergamentul cu pâine pe o foaie mare de copt cu margini. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-o zonă caldă fără curenți până când este foarte pufoasă, aproximativ 1 1/2 ore.
Poziționați rack-ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Ungeți pâinea cu glazură de ou.
Coaceți până la aur, întorcând foaia după 15 minute, aproximativ 25 de minute în total. Glisați pergamentul cu pâine pe raft și răciți cel puțin 1 oră.
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet, se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.)