Pear Souffl 6s
Această rețetă servește 2. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 474 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pere bartlett—decojite, vin, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sufle de pere Taillevent cu napolitane de pere, Souffl de pere cu sos de ciocolată, și Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți două ramekine de 1 cană și pudrați-le ușor cu zahăr. Într-o cratiță medie din oțel inoxidabil, combinați vinul alb, apa și zahărul și aduceți la fierbere; se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați perele și fierbeți la foc mic până când sunt foarte fragede, aproximativ 7 minute.
Transferați perele într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Fierbeți lichidul de gătit cu pere la foc mare până când se reduce la 1/3 cană, aproximativ 20 de minute.
Lăsați siropul de pere să se răcească complet.
Între timp, într-o cratiță mică, gătiți piureul de pere la foc moderat, amestecând des până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Transferați piureul într-un castron mediu.
Într-un castron mic din oțel inoxidabil, bateți gălbenușurile cu 1 lingură de sirop de pere redus. Puneți vasul peste o cratiță mică umplută cu 1 inch de apă care fierbe ușor și bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă, aproximativ 2 minute. Răsturnați gălbenușurile de ou în piureul de pere și amestecați pentru a se amesteca.
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușurile până se formează vârfuri ferme.
Adăugați 1 lingură de sirop de pere redus și bateți albușurile până devin lucioase; refrigerați siropul de pere rămas pentru o altă utilizare. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați o treime din albușurile bătute în amestecul de piure de pere pentru a-l slăbi, apoi pliați în albușurile de ou bătute rămase doar până se omogenizează.
Puneți amestecul de souffl în ramekinele pregătite.
Coaceți sufletele în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, sau până când sunt aurii și bine înălțate.
Serviți sufletele imediat.