Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele și chipsurile lui Neely. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 846 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.76 pe portie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, bere, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsurile Picante de cartofi dulci ale lui Neely, Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Bere pește bătut (pește și chipsuri).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o friteuză cu ulei la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu și adăugați puțină sare. În loturi mici, adăugați cartofii tăiați și gătiți timp de 4 minute, până când sunt moi. Îndepărtați-le cu grijă din apa clocotită și șocați într-un castron de apă rece rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie. Aranjați cartofii pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie și lăsați să se usuce la aer. Repetați cu fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de făină, amidon de porumb, praf de usturoi, cayenne, boia afumată, praf de copt și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați berea și bateți până se încorporează. Aluatul va fi ușor cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați restul de 1 cană de făină pe o farfurie. În loturi, dragați fileurile de pește din făină, apoi aluatul de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
7
Lăsați excesul de aluat să se scurgă și coborâți ușor în friteuză. Se prăjește până se rumenesc și se răstoarnă, aproximativ 2 până la 3 minute.
8
Scoateți din ulei și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
9
Adăugați cartofii albiți în friteuza adâncă și prăjiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și presărați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
11
Se transferă într-un bol de servire și se servește cu peștele prăjit și sosul Tartar picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Combinați toate ingredientele într-un bol de servire. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați aromele să se dezvolte la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.