Peștele-spadă de ghimbir-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.77 pe portie. Un amestec de piper, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-Spadă Cu Var De Ghimbir, Pește-Spadă Cu Ghimbir-Lime La Grătar Și Legume, și Pește-Spadă De Usturoi-Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică. Înmuiați fiecare friptură în amestecul de var pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Var
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați peștele pe o tigaie de fierbere acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se presară sare și piper. Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
5
În timp ce peștele gătește, puneți amestecul de suc de lămâie la foc mediu; gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 8 minute).
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.