Pește mediteranean la cuptor cu măsline și anghinare
Această rețetă servește 42. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 26 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de vinetă de roșii solare, măsline kalamatan, brânză athenos feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Paste Mediteraneene Cu Anghinare, Măsline Și Roșii, Focaccia mediteraneană ușoară cu măsline și anghinare, și Anghinare coapte cu măsline și brânză Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Tăiați pachetul deschis de pește în patru bucăți egale; deoparte.
Pansament termic în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gatiti 5 min. sau până se rumenesc ușor pe ambele părți, întorcându-se după 2-1/2 min.
Combinați dovleceii, roșiile, măslinele și anghinarea. Lingurați uniform în jurul peștilor.
Coaceți 15 min.; se presară cu brânză.
Coaceți încă 8 până la 12 minute. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.