Pește cu ardei iute, mango și salsa de tei

Pește cu ardei iute, mango și salsa de tei
Peștele cu ardei iute, mango și lime salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 885 calorii. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Super Bowl. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, fasole verde, avocado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește alb cu Salsa de Mango Lime, Tacos de pește cu Creman de var și salsa de Mango, și Tacos de pește cu Salsan de Mango și sos de lămâie Cilantro.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți 3-4 tăieturi pe fiecare parte a peștelui. Frecați condimentele, coaja de tei și uleiul, asigurându-vă că îl introduceți direct în bare și în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați pe o tavă tapetată cu folie și coaceți timp de 12-15 minute sau până când este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Întoarceți grătarul la mare și gătiți încă 2-3 minute pentru a arde pielea. Acoperiți și odihniți-vă câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Pentru salsa, amestecați mango, ardei iute, avocado, ceapă de primăvară, coriandru și suc de lămâie și condimentați. Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert, adăugați fasolea și gătiți timp de 4 minute, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți peștele cu orez, fasole și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista