Pește cu ardei iute, mango și salsa de tei

Peștele cu ardei iute, mango și lime salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 885 calorii. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Super Bowl. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, fasole verde, avocado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește alb cu Salsa de Mango Lime, Tacos de pește cu Creman de var și salsa de Mango, și Tacos de pește cu Salsan de Mango și sos de lămâie Cilantro.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Faceți 3-4 tăieturi pe fiecare parte a peștelui. Frecați condimentele, coaja de tei și uleiul, asigurându-vă că îl introduceți direct în bare și în cavitate.
Așezați pe o tavă tapetată cu folie și coaceți timp de 12-15 minute sau până când este gătită.
Întoarceți grătarul la mare și gătiți încă 2-3 minute pentru a arde pielea. Acoperiți și odihniți-vă câteva minute.
Pentru salsa, amestecați mango, ardei iute, avocado, ceapă de primăvară, coriandru și suc de lămâie și condimentați. Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert, adăugați fasolea și gătiți timp de 4 minute, apoi scurgeți.
Serviți peștele cu orez, fasole și salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.