Pește Aburit Cu Ponzu

Pește Aburit Cu Ponzu
Peștele aburit cu Ponzu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție conține 8 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de biban de mare, ghimbir, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pește Cu Sos Miso Și Salată Ponzu Cremoasă, Pește Întreg Aburit, și Pește Aburit Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Curățați și clătiți bibanul cu apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați cu ulei de susan, vin Shaoxing și piper alb. Înmuiați ciupercile shiitake uscate cu apă fierbinte timp de aproximativ 15 minute. Strângeți ciupercile uscate de apă, tăiați tulpinile și tăiați în bucăți subțiri.Aranjați ciupercile deasupra peștelui. Aburit peștele timp de aproximativ 4-5 minute sau până la fiert. Aruncați apa tulbure care se scurge din pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
Vin ShaoxingVin Shaoxing
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
SeabassSeabass
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Adăugați ghimbirul și scallionul deasupra peștelui și turnați Mizkan AJIPON Ponzu peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Serviți imediat cu orez aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista