Pește învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema
Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Peștele învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de banană, ulei de șofrănel, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană, Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, și Gatiti cartea: Achiote-pui marinat învelit în frunze de banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ardeii iute pe rafturile arzătoarelor pe gaz la foc mare, rotind cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute. (Sau prăjiți ardeii iute pe o tigaie de pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Clește
2
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii iute, aruncând tulpinile și semințele (nu clătiți sub apă curentă, deoarece acest lucru spală aroma) și tăiați longitudinal în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
Apă
4
Gatiti ceapa cu sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa este frageda, dar are inca textura, aproximativ 10 minute. Se amestecă ardeii iute și se gătește, amestecând, 1 minut, apoi se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Desfaceți frunzele de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
3
Tăiați (și rezervați) Coasta Centrală dură care trece de-a lungul marginii inferioare a fiecărei frunze cu foarfece de bucătărie.
4
Tăiați coastele în benzi de 12 până la 14 inci pentru legarea pachetelor. Tăiați ușor frunzele în pătrate de 8 (12 inci), având grijă să nu le împărțiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
5
Treceți încet un pătrat cu frunze de banană peste flacăra unui arzător cu gaz, suficient pentru a "topi" stratul exterior pe frunze (va deveni destul de strălucitor; dacă aveți o sobă electrică, țineți frunza ușor deasupra arzătorului pe moderat ridicat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
6
Așezați o bucată de pește în centrul pătratului și condimentați cu sare, apoi acoperiți cu 1/2 cană rajas și 2 linguri crema. Îndoiți 2 părți ale frunzei de banană peste pește pentru a o închide, apoi pliați în părți opuse pentru a forma un pachet. Legați pachetul cu o fâșie de coaste de frunze de banană și transferați pe o foaie mare de copt. Asamblați încă 7 pachete în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Banane
Crema Mexicană
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți pachetele de pește în mijlocul cuptorului 20 de minute, apoi transferați fiecare într-o farfurie mare sau într-un castron de supă de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
8
Tăiați legăturile pachetelor și deschideți-le (frunzele nu sunt comestibile).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.