Pavlova de trestie de bomboane

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, Candy Cane Pavlova ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 300 de calorii . Pentru 68 de cenți pe porție , primești un desert care servește 10. Este perfect pentru Crăciun . Un amestec de sare, zahăr superfin, înghețată de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 27% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri cu trestie de bomboane de Crăciun divin , Bezele de ciocolată cu trestie de bomboane și Înghețată de ciocolată cu trestie de bomboane .
Instrucțiuni
Lasam inghetata sa se inmoaie putin la temperatura camerei, 5 minute.
Transferați într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă și bateți până devine cremos, dar nu se topește, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 linguriță de extract de mentă și bastoanele de bomboane zdrobite și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați într-o tavă de copt mică de metal sau într-o tavă de pâine, acoperiți și congelați până se întărește, 1 până la 2 ore.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Folosind un castron sau o tavă de prăjitură ca ghid, trasați un cerc de 8 inci pe pergament cu un creion, apoi răsturnați pergamentul (cercul ar trebui să fie în continuare vizibil); puse deoparte.
Faceți bezeaua: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți la fiert la foc mediu-mare; se ia de pe foc.
Combinați albușurile, zahărul și sarea într-un castron mare termorezistent și puneți peste apa fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa).
Bateți până când albușurile devin spumoase și fierbinți, aproximativ 5 minute.
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu mixerul la viteză medie până devine tare și strălucitor, aproximativ 10 minute. Bateți restul de 1/2 linguriță de extract de mentă până se combină.
Transferați bezeaua într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Țevi în spirală strânsă pe foaia de copt pregătită, tapetată cu pergament, începând din mijlocul cercului și lucrând spre marginea exterioară. Puneți mai multă bezea în jurul marginii exterioare a cercului pentru a construi partea de aproximativ 2 inci înălțime. Înmuiați o pensulă mică sau o scobitoare în colorantul alimentar, apoi trageți-o în jurul spiralei de bezea pentru a crea dungi. Repetați de mai multe ori.
Coaceți până când bezeaua este fermă, dar nu maro, aproximativ 1 oră. (Dacă începe să se rumenească, reduceți temperatura cuptorului la 275 de grade F.)
Transferați pe un gratar și lăsați să se răcească complet. (Bezea va continua să se întărească pe măsură ce se răcește.) Întoarceți cu grijă bezeaua pe un platou și îndepărtați ușor pergamentul. Se inversează din nou și se pune pe platou. Acoperiți cu linguri de înghețată de mentă preparată și stropiți cu mai multe bomboane zdrobite. Congelați până este gata de servire, până la 2 zile.
Fotografii de Johnny Miller