Pavlova de trestie de bomboane

Pavlova de trestie de bomboane
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap în cutia de rețete, Candy Cane Pavlova ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 300 de calorii . Pentru 68 de cenți pe porție , primești un desert care servește 10. Este perfect pentru Crăciun . Un amestec de sare, zahăr superfin, înghețată de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 27% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prajituri cu trestie de bomboane de Crăciun divin , Bezele de ciocolată cu trestie de bomboane și Înghețată de ciocolată cu trestie de bomboane .

Instrucțiuni

1
Lasam inghetata sa se inmoaie putin la temperatura camerei, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piersici Conservate în SiropJumătăți De Piersici Conservate în Sirop
2
Transferați într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă și bateți până devine cremos, dar nu se topește, aproximativ 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Adăugați 1/2 linguriță de extract de mentă și bastoanele de bomboane zdrobite și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Candy CaneCandy Cane
4
Transferați într-o tavă de copt mică de metal sau într-o tavă de pâine, acoperiți și congelați până se întărește, 1 până la 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe1 Cană De Fructe Tartinabile Mure Fără Semințe
4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt. Folosind un castron sau o tavă de prăjitură ca ghid, trasați un cerc de 8 inci pe pergament cu un creion, apoi răsturnați pergamentul (cercul ar trebui să fie în continuare vizibil); puse deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)1 Cană De Biți De Copt De Caramel (cum Ar Fi SKOR®)
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
6
Faceți bezeaua: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți la fiert la foc mediu-mare; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
7
Combinați albușurile, zahărul și sarea într-un castron mare termorezistent și puneți peste apa fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
8
Bateți până când albușurile devin spumoase și fierbinți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
9
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu mixerul la viteză medie până devine tare și strălucitor, aproximativ 10 minute. Bateți restul de 1/2 linguriță de extract de mentă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
Borcan Mărar Felii De MurăturiBorcan Mărar Felii De Murături
10
Transferați bezeaua într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. Țevi în spirală strânsă pe foaia de copt pregătită, tapetată cu pergament, începând din mijlocul cercului și lucrând spre marginea exterioară. Puneți mai multă bezea în jurul marginii exterioare a cercului pentru a construi partea de aproximativ 2 inci înălțime. Înmuiați o pensulă mică sau o scobitoare în colorantul alimentar, apoi trageți-o în jurul spiralei de bezea pentru a crea dungi. Repetați de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Baghetă Cu Pâine Franceză, PrăjităBaghetă Cu Pâine Franceză, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini GrelePungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
11
Coaceți până când bezeaua este fermă, dar nu maro, aproximativ 1 oră. (Dacă începe să se rumenească, reduceți temperatura cuptorului la 275 de grade F.)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
12
Transferați pe un gratar și lăsați să se răcească complet. (Bezea va continua să se întărească pe măsură ce se răcește.) Întoarceți cu grijă bezeaua pe un platou și îndepărtați ușor pergamentul. Se inversează din nou și se pune pe platou. Acoperiți cu linguri de înghețată de mentă preparată și stropiți cu mai multe bomboane zdrobite. Congelați până este gata de servire, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
MentăMentă
Jumătăți De Piersici Conservate în SiropJumătăți De Piersici Conservate în Sirop
13
Fotografii de Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista