Paula Deen ' s Grillades și crupe

Paula Deen ' s Grillades și crupe
Paula Deen ' s Grillades and crupe este un fără lactate mâncare de dimineață. O porție conține 529 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,76 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, busuioc, friptură de chuck și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen, Aproape Paula Deen ' s Pumpkin Pie, și Paula Deen Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează carnea de vită cu sare kosher, piper negru și praf de usturoi.Praf de vită cu aproximativ 1/3 cană de făină și aruncați ușor.Pulverizați un cuptor olandez din fontă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Încălziți 4 linguri de grăsime de slănină și 4 linguri de ulei de gătit (puteți folosi toată grăsimea de slănină, toată scurtarea solidă sau tot uleiul de gătit, dacă doriți).Se rumenește carnea în grăsime fierbinte și se scoate într-un castron mare folosind o lingură cu fante.Lăsând grăsime în cuptorul olandez, sote ardei gras, ceapă, țelină și usturoi. Rumeniți legumele și scoateți-le în castron cu o lingură cu fante, lăsând grăsime în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați sau luați în total 3 linguri de grăsime pentru a vă face roux.To faceți roux, adăugați aproximativ 1/4 cană de făină, amestecând continuu și încet până când făina devine un maro adânc frumos, având grijă să nu ardeți făina.Adăugați încet 4 căni de bulion de vită sau apă și amestecați. Aduceți la foc mic și adăugați înapoi carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați frunze de dafin, cimbru, sos fierbinte, sos Worcestershire, sare, busuioc uscat și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați roșii proaspete și 1 cutie de roșii fierbinți.Se fierbe timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, amestecând ocazional.Chiar înainte de servire, îndepărtați frunzele de dafin și amestecați 1/2 cană de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Serviți peste grăsimile preferate cu unt fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista