Patty De Curcan De Modă Veche Se Topește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați Patty de curcan de modă veche. Această rețetă face 5 porții cu 492 calorii, 55g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci baby bella, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Patty Se Topește, Patty Se Topește, și Patty Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a se fierbe.
Într-un castron mare, combinați curcanul, sosul de friptură, cimbru, sare și piper. Formați amestecul în 5 patties. Gatiti chiftelele, in loturi, daca este necesar, intr-o tigaie la foc mediu pana cand sunt fierte, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Într-o tigaie mare, topiți cele 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până când ceapa este fragedă, 8 până la 10 minute, amestecând frecvent.
Scoateți amestecul din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ungeți pâinea pe ambele părți și așezați-o pe tavă și grătați ambele părți până când sunt prăjite.
Scoateți și acoperiți cu gem de slănină, dacă doriți.
Așezați pâinea prăjită într-un singur strat pe o foaie de copt. Topiți fiecare cu 1 patty. Împărțiți amestecul de ceapă între prăjituri și topiți fiecare cu 1 felie de brânză. Se fierbe până se topește brânza.