Paste proaspete de roșii și busuioc

Pastele proaspete de roșii și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de paste penne, mozzarella, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paste proaspete de roșii și busuioc, Paste proaspete de roșii și busuioc cu Feta, și Paste cu sos proaspăt de roșii-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură. sare și penne; gatiti pastele pana cand se inmoaie doar la muscatura. În timp ce pastele se gătesc, combinați roșiile, mozzarella, usturoiul și busuiocul într-un bol mare.
Adăugați uleiul de măsline și sarea rămasă în amestecul de roșii.
Scurgeți pastele, adăugați amestecul de roșii și aruncați.
Se servește fierbinte, la temperatura camerei sau rece (ca salată de paste).