Paste Pesto Tofu
Pastele Pesto Tofu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână lapte, capere, amestec cremos de sos pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste con il pesto alla Trapanese (pesto de roșii și migdale), Pesto Tofu, și Tofu fript cu Pesto de coriandru.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Se amestecă pastele spiralate și se gătește timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline, lapte și amestec de sos pesto.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Așezați tofu în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana se rumeneste uniform.
Se ia de pe foc și se scurge pe prosoape de hârtie.
Puneți ciupercile în tigaie și gătiți aproximativ 5 minute. Se amestecă măslinele, caperele și 2 linguri de parmezan.
Se amestecă în sosul tofu și pesto. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute înainte de a servi peste rotini. Se acoperă cu parmezan rămas și busuioc.