Paste dulci și acre
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Pastele dulci și acre ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 461 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, Creme fraiche, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată De Paste Dulci-Acre, Salată de paste dulci și acre, și Salată de Paste Asianl dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele penne in apa sarata clocotita pana la al dente.
Așezați ceapa, prazul și morcovul într-o cratiță cu uleiul de măsline și sotati câteva minute până când ceapa devine translucidă.
Așezați roșiile, mierea, sosul de soia, sosul Worcestershire și condimentele chinezești în cratiță și gătiți la foc mediu timp de 5 minute.
Adăugați peștele de ton scurs și gătiți încă 5 până la 10 minute.
Când sunteți gata să serviți, condimentați cu sare, amestecați câteva linguri de creme fraiche și turnați sosul peste Penna gătită.