Paste de păr înger cu calmar, midii și dovlecei
Pastele de păr înger cu calmar, midii și dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 584 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, căței de usturoi—1, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Midii Marinara Cu Paste Cu Păr De Înger, Paste De Păr Înger Cu Midii Și Sos De Roșii, și Paste de păr de înger cu midii și sos de ardei roșu.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu usturoiul tocat, oregano și panko și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până devin aurii și parfumate, aproximativ 7 minute. Condimentează firimiturile cu sare și răzuiește-le pe o farfurie; ștergeți tigaia.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline cu usturoiul feliat și ardeiul roșu zdrobit până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați midii și vinul alb. Acoperiți și gătiți până când cojile s-au deschis, aproximativ 5 minute; aruncați orice midii care nu se deschid.
Adăugați calmarul în tigaie și gătiți până când este ferm, 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați fructele de mare într-un castron mare.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până abia al dente.
Scurgeți; rezervați 1/2 cană din apa de gătit.
Adăugați pastele în tigaie, împreună cu apa de gătit și dovleceii.
Adăugați fructele de mare și orice sucuri acumulate și aruncați la foc moderat până când dovleceii sunt fierți, aproximativ 1 minut.
Transferați pastele și fructele de mare în boluri.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați firimiturile condimentate.