Pastele cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, mazăre, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Paste coapte cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), Paste Cu Sparanghel, și Paste Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand legume in apa clocotita in ultimele 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Aduceți pansamentul, bulionul și usturoiul la fiert în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scurgeți amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
Se adaugă la amestecul de pansament; se amestecă pentru a acoperi uniform.
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați pătrunjel, coajă de lămâie și piper; se amestecă ușor. Rezervați 1 Lingură. brânză. Aruncați brânza rămasă cu amestec de paste; se acoperă cu brânză rezervată.