Paste cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar
Pastele cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 678 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri plate de hamsii, paste perciatelli, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste picante de conopidă prăjită cu pesmet, Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie, și Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți firimituri de pâine, amestecând constant, până când sunt aurii și crocante, 6 până la 8 minute.
Transferați firimiturile de pâine într-un castron și aruncați cu mărar și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper negru.
Ștergeți tigaia, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare în 1/2 cană de ulei rămasă la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte moale, 12 până la 15 minute.
Adăugați hamsii și gătiți, zdrobind hamsii în ceapă, până se dizolvă.
Între timp, gătiți bucatini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (2 linguri sare pentru 5 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Se amestecă fulgi de ardei roșu și apă rezervată în sos de hamsii, apoi se adaugă paste și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați aproximativ jumătate de pesmet și aruncați pentru a acoperi.
Se servește presărat cu firimituri de pâine rămase.