Paste cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar

Paste cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar
Pastele cu sos picant de hamsii și pesmet de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 678 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri plate de hamsii, paste perciatelli, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste picante de conopidă prăjită cu pesmet, Conopidă Prăjită Cu Pesmet De Hamsie, și Conopida prăjită a lui Sam Sifton cu pesmet de hamsie.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți firimituri de pâine, amestecând constant, până când sunt aurii și crocante, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați firimiturile de pâine într-un castron și aruncați cu mărar și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Ștergeți tigaia, apoi gătiți ceapa cu 1/4 linguriță de sare în 1/2 cană de ulei rămasă la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte moale, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați hamsii și gătiți, zdrobind hamsii în ceapă, până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Între timp, gătiți bucatini într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (2 linguri sare pentru 5 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se amestecă fulgi de ardei roșu și apă rezervată în sos de hamsii, apoi se adaugă paste și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
7
Adăugați aproximativ jumătate de pesmet și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8
Se servește presărat cu firimituri de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista