Paste cu sos de ciuperci și dovlecei

Pastele cu sos de ciuperci și dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână jumătate și jumătate, dovlecei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de tort, puteți urma acest fel principal cu Tort cu lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Paste cu spanac, ciuperci și slănină de curcan (Paste cu dovlecei), Paste de dovlecei cu creveți și ciuperci, și Paste cu cârnați, ciuperci și dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați aproximativ dovleceii și ceapa și procesați ciupercile, dovleceii și ceapa într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și legumele tocate. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 de minute, până când sunt fragede și suculente.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Se amestecă făina în legume. Se amestecă smântâna sau laptele și se condimentează după gust.
Lăsați să fiarbă încă 10 minute, apoi aruncați cu paste fierte.