Pastele cu sos de busuioc provensal ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 492 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, flori de broccoli, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Paste provensale cu busuioc și hamsie, Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii, și Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii.
Instrucțiuni
1
Tăiați morcovul și pielea de dovlecel verde și galben, așa cum este descris în note, de mai sus. (Salvați dovleceii rămași pentru alte utilizări.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți bulionul, ceapa, țelina, Napul și cartoful la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartoful este fraged pentru a mușca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Nap
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați jumătate din fasole și lichidul lor; reveniți la fierbere, apoi gătiți, acoperit, timp de 5 până la 10 minute pentru a amesteca aromele. Păstrați cald și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți fasolea rămasă și lichidul, busuiocul și usturoiul până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Gatiti pastele, neacoperite, in 4 litri de apa clocotita si 1 lingura de sare pana aproape frageda pentru a musca, aproximativ 5 minute; după 3 minute, adăugați broccoli. Se amestecă legumele julienned și se fierbe până când se înmoaie doar pentru a mușca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Scurgeți, clătiți cu apă fierbinte, îndepărtați broccoli și mențineți alimentele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se amestecă amestecul de busuioc în amestecul de bulion. Lingură în 4 farfurii late, cu margini. Paste Mound în centru. Împrăștiați roșii și broccoli în jurul jantelor plăcii. Oferiți pene de piper și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe