Paste cremoase de creveți și mazăre
Pastele cremoase de creveți și mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, piper, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Paste Cremoase De Creveți, Paste Cremoase De Creveți, și Paste Cremoase De Creveți.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați creveți și usturoi; saut 4 minute sau până când este gata.
Adăugați jumătate și jumătate, 3 linguri de busuioc tocat, sare și piper; aduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, 4 minute.
Adăugați brânză și gătiți 1 minut sau până când brânza se topește.
Puneți mazărea într-o strecurătoare.
Scurgeți pastele peste mazăre în strecurătoare.
Adăugați paste și mazăre la amestecul de creveți și aruncați ușor. Gatiti la foc mic 2 minute. Se amestecă busuiocul tocat rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.