Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pastan all ' Amatricianan. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, chile, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Pastan Amatriciana, și Pastan All ' Amatriciana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, combinați guanciale, chile și frunza de dafin și gătiți la foc moderat scăzut până când grăsimea s-a redat și guanciale este maro auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă vinul și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați roșiile și sucurile lor și fierbeți la foc mic moderat, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați pastele și gătiți la foc mare până când abia se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți pastele și amestecați-le în sos. Gatiti pastele la foc moderat, amestecand ocazional, pana la al dente, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. Puneți pastele în boluri puțin adânci, presărați generos cu Pecorino Romano ras și serviți, trecând mai multă brânză Pecorino la masă.