Pastă de Curry verde (gaeng Kiow Wan)
Pasta de Curry verde (gaeng Kiow Wan) necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție conține 284 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lemongrass, ardei iute, pastă de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Pastă De Curry Verde, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Pastă De Curry Verde Thailandez sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner]()
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.