Parmezan-Lămâie Mahimahi
Dacă $1.72 pe portie se încadrează în bugetul dvs., parmezan-lamaie Mahimahi ar putea fi un excelent fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. O porție conține 91 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mahimahi cu ceapă, capere și lămâie, Mahimahi BLT, și Mahimahi Escabeche.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu (300F până la 177°). Aruncați dovleceii, ardeii grași, ceapa și condimentul Italian cu 2 lingurițe. uleiul de măsline într-un castron mare sau tigaie. Grătați legumele, acoperite, până când sunt fragede, dar încă crocante, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Transferați legumele pe o tăietură și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
Bateti otet balsamic, 1 lingurita. suc de lămâie, rămânând 1 lingură. ulei de măsline și 1 linguriță. fiecare sare și piper într-un castron mare; adăugați legume și aruncați. Acoperiți și lăsați să stea.
Bateti branza cu maioneza, coaja de lamaie si 3 linguri. suc.
Se presară pește cu sare și piper și se unge cu amestec de brânză.
Ungeți grătarele cu ulei. Pește la grătar, acoperit, până la fiert, 3 până la 4 minute pe parte pentru fileuri sau 6 până la 8 minute pe parte pentru fripturi.
Se servește cu amestec de legume.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.