Paris-Brest

Paris-Brest
Paris-Brest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 337 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paris-Brest, Hazelnut Paris-Brest, și Tort Cu Cremă Paris-Brest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o tigaie mică care conține aproximativ 2-3 căni de apă fierbinte pe fundul cuptorului ( direct pe fundul cuptorului) pentru a genera abur. Ungeți ușor o foaie mare de copt cu scurtare și apoi praf ușor cu făină. Folosiți o tigaie de 10 inci ca șablon și desenați un cerc de 10 inci pe foaia prăfuită cu făină folosind o scobitoare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați cele 4 ouă într-o ceașcă mică de măsurare și amestecați cu o furculiță pentru a combina, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Combinați laptele, apa, sarea și untul într-o cratiță la foc mediu. Când vine vorba de fierbere completă, adăugați făina dintr-o dată și amestecați pentru a face o pastă. Continuați să amestecați la foc aproximativ 40 de secunde până când pasta se usucă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc și se pune pasta într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Lăsați să se răcească aproximativ 4 minute.
7
Cu un mixer la foc mic, amestecați pasta și adăugați încet ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se amestecă încet, dar bine, până când toate ouăle au fost adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Așezați pasta într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de decorare de 1/2 inch. Introduceți pasta pe tava de foaie urmând inelul de 10 inci pe care l-ați conturat. Țeavă un al doilea inel în jurul interiorului de lângă acest inel. În cele din urmă, introduceți un alt inel deasupra acestor două inele. Vopsiți ușor setul de inele cu restul de 1 ou bătut și apăsați migdalele feliate în pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se introduce la cuptor pe raftul de jos și se coace la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți aproximativ 12 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți forma cuptorului și folosind un cuțit lung zimțată felie de pe jumătatea superioară a inelului umflat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Îndepărtați bucățile de aluat crud din interiorul inelului. Înlocuiți blatul și puneți-l înapoi în cuptor pentru a crocanta aluatul, încă aproximativ 5 minute. Se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Pentru a face umplutura: bateți crema de patiserie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
14
Așezați smântâna grea într-un castron împreună cu vanilia și bateți la înălțime până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți puțin mai mult. Îndoiți crema de patiserie cu frisca și transferați-o într-o pungă prevăzută cu vârf de stea. Introduceți amestecul de cremă în inel și apoi înlocuiți partea superioară. Dacă doriți, presărați cu zahăr pudră suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista