Paris-Brest

Paris-Brest
Paris-Brest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 337 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de lapte, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 37 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paris-Brest, Hazelnut Paris-Brest, și Tort Cu Cremă Paris-Brest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o tigaie mică care conține aproximativ 2-3 căni de apă fierbinte pe fundul cuptorului ( direct pe fundul cuptorului) pentru a genera abur. Ungeți ușor o foaie mare de copt cu scurtare și apoi praf ușor cu făină. Folosiți o tigaie de 10 inci ca șablon și desenați un cerc de 10 inci pe foaia prăfuită cu făină folosind o scobitoare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați cele 4 ouă într-o ceașcă mică de măsurare și amestecați cu o furculiță pentru a combina, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Combinați laptele, apa, sarea și untul într-o cratiță la foc mediu. Când vine vorba de fierbere completă, adăugați făina dintr-o dată și amestecați pentru a face o pastă. Continuați să amestecați la foc aproximativ 40 de secunde până când pasta se usucă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc și se pune pasta într-un bol de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Lăsați să se răcească aproximativ 4 minute.
7
Cu un mixer la foc mic, amestecați pasta și adăugați încet ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se amestecă încet, dar bine, până când toate ouăle au fost adăugate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Așezați pasta într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de decorare de 1/2 inch. Introduceți pasta pe tava de foaie urmând inelul de 10 inci pe care l-ați conturat. Țeavă un al doilea inel în jurul interiorului de lângă acest inel. În cele din urmă, introduceți un alt inel deasupra acestor două inele. Vopsiți ușor setul de inele cu restul de 1 ou bătut și apăsați migdalele feliate în pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se introduce la cuptor pe raftul de jos și se coace la 425 grade F (220 grade C) timp de 20 de minute. Reduceți temperatura la 375 grade F (190 grade C) și coaceți aproximativ 12 minute mai mult sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți forma cuptorului și folosind un cuțit lung zimțată felie de pe jumătatea superioară a inelului umflat.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Îndepărtați bucățile de aluat crud din interiorul inelului. Înlocuiți blatul și puneți-l înapoi în cuptor pentru a crocanta aluatul, încă aproximativ 5 minute. Se răcește pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Pentru a face umplutura: bateți crema de patiserie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
14
Așezați smântâna grea într-un castron împreună cu vanilia și bateți la înălțime până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați zahărul cofetarilor și bateți puțin mai mult. Îndoiți crema de patiserie cu frisca și transferați-o într-o pungă prevăzută cu vârf de stea. Introduceți amestecul de cremă în inel și apoi înlocuiți partea superioară. Dacă doriți, presărați cu zahăr pudră suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 37 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista