Panna Cotta vanilie-migdale cu sos de Mango

Panna Cotta de vanilie-migdale cu sos de Mango este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. Această rețetă servește 6. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 130 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte de migdale, gelatină, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Panna Cotta Vanilie-Migdale, mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta, și Panna Cotta de vanilie cu sos de căpșuni.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/3 cană de lapte de migdale într-un castron mic; lasa sa stea 4 minute.
Combinați 1 1/3 căni de lapte de migdale, jumătate și jumătate, zahăr și jumătate din boabele de vanilie într-o cratiță medie; aduceți la foc mic la foc mediu (nu fierbeți).
Se adaugă amestecul de gelatină, amestecând până se dizolvă gelatina.
Îndepărtați fasolea de vanilie.
Se toarnă amestecul uniform în cupe de cremă de 6 (6 uncii) acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Combinați jumătatea rămasă din boabele de vanilie și nectarul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți până se reduce la 1 cană (aproximativ 15 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie. Acoperiți și răciți.
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii. Puneți sosul în jurul cremelor.
Garnisiți cu zmeură proaspătă, dacă doriți.