Panino cu Porchetta

Panino cu Porchetta
Panino cu Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, condimente, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Foccacia Panino, Rețetă Panino Pariziană, și Ton-și-Gruy Otrivtre Panino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați usturoiul, condimentul Italian, sarea și uleiul de măsline într-un bol mic, până se formează o pastă groasă. Frecați pasta peste umărul de porc și puneți-o într-o tigaie mică. Prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să gătiți până se înmoaie și un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade F în partea cea mai groasă a fripturii, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Umăr De PorcUmăr De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți carnea de porc din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Tăiați porchetta în felii subțiri.
5
Feliați fiecare bucată de pâine focaccia pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Combinați muștarul și jeleul de caise într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Întindeți ambele jumătăți de pâine cu amestecul de muștar. Puneți 1 felie de provolone și câteva felii de porchetta pe jumătatea inferioară a pâinii și deasupra cu a doua bucată de focaccia. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați sandvișurile pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
FocacciaFocaccia
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista