Panini cu salată Cobb

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete americane în cutia de rețete, Cobb Salad Panini ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 751 de calorii , 44 g de proteine și 47 g de grăsimi fiecare. Pentru 4,11 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți sare și piper kosher, o baghetă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Panini cu brânză roșie, albă și albastră (alias Turkey Cobb) , brie, busuioc, bacon și panini albastru... și un cadou Breville Panini Press! și Apple Pie Panini din The Ultimate Panini Press Cookbook de Kathy Strahs .
Instrucțiuni
Tăiați salata verde, roșiile, avocado, curcanul, baconul, brânza și ouăle în bucăți de 1/2 inch și puneți-le într-un castron mare.
Adauga patrunjelul, zeama de lamaie, 3 linguri ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper; amestecați bine pentru a acoperi toate ingredientele.
Tăiați rulourile pe orizontală.
Stropiți o cantitate mică de ulei de măsline pe fiecare dintre părțile tăiate. Pe cele 4 funduri puneți aproximativ 1/2 cană de salată tocată și întindeți-o uniform.
Puneți blaturile și apăsați ușor fiecare sandviș pentru a-l aplatiza ușor; stropiți ușor cu ulei de măsline.
Pune fiecare sandviș pe o presă de panini preîncălzită și grătar până când pâinea este prăjită și brânza începe să se topească, aproximativ 5 minute. Alternativ, preîncălziți o fontă uscată sau o tigaie antiaderentă.
Pune sandvișul în tigaie și îngreunează-l cu o altă tigaie sau o cărămidă curată învelită în folie. Grătiți 5 minute, întoarceți sandvișul, ponderați-l din nou și puneți la grătar încă 5 minute.