Pan de Yuca
Pan de Yuca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 20 și costă 41 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, queso fresco, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pâine columbiană yuca (Pan de Yuca) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 km F. Ungeți ușor o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Combinați făina, brânza, oul, praful de copt, laptele, untul, sarea și zahărul într-un castron și frământați-le împreună până se amestecă bine și destul de netede. Formați aluatul în aproximativ 20 de bile rotunde.
Coaceți rulourile pe foaia de copt timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cald. Pentru a reîncălzi, acoperiți pâinea ușor cu folie de aluminiu și încălziți timp de 6 până la 8 minute într-un cuptor de 200 F.
Retipărit cu permisiunea de la Latin Road Home de Jose Garces, 2012 Lake Isle Press