Pan de Muertos (pâinea mexicană a morților) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1234 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Pan de Muerto (Ziua mexicană a pâinii moarte), Pâine pentru rețeta Zilei Morților, și O Tigaie Quinoa Mexicană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți laptele și untul împreună într-o cratiță medie, până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură și adăugați-le apă caldă. Amestecul trebuie să fie în jur de 110 grade F (43 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Într-un castron mare combinați 1 cană de făină, drojdie, sare, semințe de anason și 1/4 cană de zahăr. Bateți în amestecul de lapte cald, apoi adăugați ouăle și coaja de portocală și bateți până se combină bine. Amestecați 1/2 cană de făină și continuați să adăugați mai multă făină până când aluatul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Anason
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Așezați aluatul într-un capac de vas ușor Uns cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii. Acest lucru va dura aproximativ 1 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos și formați-l într-o pâine rotundă mare, cu un buton rotund Deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Așezați aluatul pe o foaie de copt, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 1 oră sau până când dimensiunea este aproape dublată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor lăsați să se răcească ușor, apoi periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pentru a face glazură: într-o cratiță mică combinați 1/4 cană zahăr, suc de portocale și coajă de portocală. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe timp de 2 minute.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.