Pan ars arctic Char și midii cultivate într-o roșie afumată și bulion de usturoi verde cu Posole

Pan ars arctic Char și midii cultivate într-o roșie afumată și bulion de usturoi verde cu Posole este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 474 calorii, 14g de proteine, și 40g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Char Arctic Ars Cu Broccolini, Măsline Și Usturoi, Char Arctic ars cu Broccolini, măsline și usturoi, și Arctic Char cu bulion de Bouillabaisse.
Instrucțiuni
Așezați untul, usturoiul și coriandrul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o sotă mare la foc mare până aproape de fumat. Condimentați cărbunele cu sare și piper și căutați, cu pielea în jos, până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când tocmai ați gătit.
Bulion de roșii la grătar:Preîncălziți tigaia sau grătarul. Feliați roșiile pe jumătate vertical, ungeți cu ulei, condimentați cu sare și piper, grătați până se moale și tocați grosolan. Aduceți stocul de pește la foc mic, adăugați roșiile și gătiți timp de 10 minute.
Așezați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Puneți amestecul într-o cratiță curată și aduceți la fierbere.
Adăugați midii și gătiți până când toate midiile s-au deschis, aruncând orice nu.
Scoateți midii într-un castron.
Bateți câteva linguri de unt în bulionul de roșii și condimentați cu sare și piper.
Adăugați midii înapoi în bulion. Se amestecă în posole.
Așezați 1 file de cărbune în centrul fiecărui bol superficial. Sos polonic peste și în jurul peștelui. Împărțiți midii între boluri și presărați cu cilantro tocat.
Serviți cu pâine crustă, cum ar fi o baghetă.