Palete Mexicane
Paletele mexicane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână banane, lapte, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paletas-înghețată mexicană pentru Cinco de Mayo, Palete De Porumb, și Paletas de Pay de Limc. 0 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă amestecul paletas (urmează alegerile) în mod egal în 6 forme de suc (Vezi notele). Atașați capacele. Introduceți bețișoare, lăsând 1 1/2 până la 2 inci din fiecare expus. Congelați paletele în poziție verticală până când sunt ferme, cel puțin 3 ore sau până la 2 săptămâni.
Țineți fiecare matriță până la jantă sub apă curentă caldă doar până când paletele sunt eliberate din părțile laterale ale matrițelor, 5 până la 15 secunde.
Scoateți capacele și scoateți paletele.
Banane palete. Într-o măsură de sticlă de 2 cani, combinați 1 cană de lapte, 3/4 cană de banane coapte, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul (amestecul nu mai este granulat după gust).
Palete de mure. Într-un blender, învârtiți 2 1/2 căni de mure clătite, scurse până se omogenizează. Împingeți printr-o strecurătoare într-o măsură de sticlă cu 2 căni; aruncați reziduurile.
Adăugați 1 cană de lapte și 6 linguri de zahăr la boabe pure; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Palete de castraveți-chili. Într-un blender, combinați 3 căni de 1 inch bucăți de castraveți decojiți, însămânțați (1 1/2 lb.); 2/3 cană zahăr; 1/3 cană suc de lămâie; și 1 chili jalapeo clătit, cu tulpină (1 până la 1 1/2 oz.; îndepărtați semințele și venele pentru mai puțină căldură). Se învârte până se omogenizează. Împingeți amestecul printr-o strecurătoare fină setată peste o măsură de sticlă de 2 căni; aruncați reziduurile.
Mango palete. Într-un blender, combinați 2 1/2 căni bucăți de 1 inch mango (de la 1 1/2 lb. fructe), 1/4 cană zahăr și 3 linguri suc de lămâie; se învârte până se omogenizează.
Pia Colada paletas. Într-un blender, combinați 1 cană de lapte, 1/2 cană bucăți de 1 inch ananas proaspăt sau conservat, 1/3 cană zahăr, 1 linguriță vanilie și 1/2 linguriță extract de nucă de cocos; se învârte până se omogenizează.
Palete portocalii acre. Într-o măsură de sticlă de 2 căni, combinați 1 1/3 căni de suc de portocale, 1/3 cană de suc de lămâie și 1/4 cană de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Palete de căpșuni. Într-un blender, învârtiți 3 3/4 căni clătite, căpșuni decojite până se omogenizează. Împingeți printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă cu 2 căni; aruncați reziduurile.
Adăugați 1/3 cană de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie în boabe pure; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.