Pătratele de Marshmallow prăjite-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr, nucă de cocos, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Înghețată Prăjită Cu Lapte De Cocos Marshmallow, Tort ușor de lămâie cu glazură de Marshmallow + nucă de cocos prăjită, și Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Prajiti nuca de cocos intr-o tigaie superficiala la cuptor, amestecand ocazional, pana devine aurie, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Ulei 9-inch tava de copt, apoi se presara partea de jos cu 1/2 ceasca de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Presărați gelatina peste 1/2 cană de apă în vasul mixerului și lăsați să se înmoaie în timp ce faceți sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Încălziți zahărul, siropul de porumb, sarea și restul de 1/2 cană de apă într-o cratiță mică și grea la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți la fierbere la foc mediu, fără a amesteca, spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se pune termometrul in sirop si se continua fierberea, fara agitare, pana se inregistreaza 240 de grade F (soft-ball stage).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se disipează bulele.
8
Cu mixer la viteză mică, se toarnă sirop fierbinte în gelatină într-un flux subțire în jos partea de castron. Creșteți viteza la mare și bateți până când este foarte gros, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
9
Adăugați extracte de vanilie și nucă de cocos și bateți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Vanilie
10
Lingură marshmallow peste nucă de cocos prăjită în tigaie și apăsați uniform cu vârful degetelor umezite pentru a netezi partea superioară (va fi foarte lipicioasă), apoi presărați uniform partea superioară cu 1/2 cană de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când este ferm, aproximativ 2 ore.
12
Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii marshmallow și inversați pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
13
Tăiați în benzi de 3/4 inci lățime, apoi tăiați fiecare bandă în pătrate de 3/4 inci.
14
Puneți nuca de cocos prăjită rămasă într-un castron mic și dragați marshmallows în el pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
* Pătratele de Marshmallow se păstrează, stratificate între foi de hârtie pergament într-un recipient etanș, într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase 1 lună.· Pentru a evita lipirea, încercați să faceți marshmallows într-o zi uscată.