Pătrate de lămâie cu unt în stil European
Pătratele de lămâie cu unt în stil European ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica ouă, zahăr pudră, , și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crostini cu unt sărat în stil European, sardine afumate și creson de piper, Fleică, În Stil European;, și Rola de homar fierbinte în stil Connecticut cu unt de lămâie coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (176 C). Tapetați o tigaie metalică de 8 inci cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie și pulverizați folie cu spray de gătit.Bateți untul și zahărul pudră împreună până devin cremoase.
Adăugați făină și amestecați până când se umezește – amestecul nu va fi uniform, ci mai degrabă raggedy și neatractiv. Apăsați în tigaie. Folosesc mâinile umede pentru a face acest lucru.
Coaceți pe raftul central timp de 20 de minute.Între timp, bateți ouăle cu o furculiță sau o lingură până se îngălbenesc. Bateți zahărul și coaja, apoi amestecați ușor făina până dispare. Se amestecă sucul de lămâie și se toarnă amestecul peste crusta coaptă fierbinte.Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți pe raftul central pentru încă 20 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute, apoi se pudrează cu zahăr pudră. Ridicați din tigaie și tăiați în 16 pătrate.