Pătrate de fructe uscate

Pătrate de fructe uscate
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian ? Pătratele de fructe uscate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 63 de calorii . Această rețetă servește 78 și costă 29 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de portocale, caise, smochine și miere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de quinoană și năut cu roșii uscate la soare și cireșe uscate , Scones cu fructe uscate și ghimbir și cupcakes mocca cu fructe uscate .

Instrucțiuni

1
Aliniați un 13-in. x 9-in. tigaie cu folie; acoperiți folia cu spray de gătit. Pune deoparte. Într-un robot de bucătărie sau râșniță, toacă grosier fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați miere și suc de portocale. Apăsați în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 5 ore.
4
Tăiați în 1-1/2 inchi. bucăți.
DificultateExpert
Gata În10 m.
Porții78
Scor De Sănătate1
Revista