Păstrăvul pătat al lui John Besh din Louisiana Amandine

John Besh lui Louisiana pătat păstrăv Amandine este un pescatarian felul principal. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 916 calorii, 45g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați albite și migdale, păstrăv de lac pontchartrain de 10 oz, pătrunjel proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Rețeta Choucroute Garnie a lui John Besh, Rețeta de supă de midie și ciorbă elvețiană a lui John Besh, și Păstrăv Amandine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.To o tigaie din fontă sau cu fund greu la foc mediu, adăugați ulei de măsline de 1/2 inch.Condimentați fileurile de păstrăv cu sare, piper și condimente Creole. Dragați păstrăvul în făină și scuturați excesul. Apoi puneți păstrăvul în zară și din nou în făină; scuturați excesul.
Puneți peștele în tigaie cu ulei fierbinte și gătiți pe ambele părți până se rumenesc complet, aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte. Dacă păstrăvul este gros și nu este complet gătit, terminați-l în cuptorul preîncălzit, gătind pentru câteva minutes.To o altă tigaie saut la foc mediu-mare, se adaugă unt. Când untul s-a topit complet și începe să se rumenească ușor pe părți, adăugați migdale, suc de lămâie și pătrunjel. Continuați să mutați untul în tigaie până când migdalele s-au rumenit, aproximativ 3-4 minute. Se condimentează sosul cu sare și se ia de pe foc.
Așezați fiecare file de păstrăv pe o farfurie și lingurați sosul de amandină din belșug deasupra.* Chef Besh recomandă condimentele lui Paul Prudhomme sau Zatarain.