Păstrăvul pătat al lui John Besh din Louisiana Amandine

Păstrăvul pătat al lui John Besh din Louisiana Amandine
John Besh lui Louisiana pătat păstrăv Amandine este un pescatarian felul principal. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 916 calorii, 45g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Mergeți la magazin și ridicați albite și migdale, păstrăv de lac pontchartrain de 10 oz, pătrunjel proaspăt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Rețeta Choucroute Garnie a lui John Besh, Rețeta de supă de midie și ciorbă elvețiană a lui John Besh, și Păstrăv Amandine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.To o tigaie din fontă sau cu fund greu la foc mediu, adăugați ulei de măsline de 1/2 inch.Condimentați fileurile de păstrăv cu sare, piper și condimente Creole. Dragați păstrăvul în făină și scuturați excesul. Apoi puneți păstrăvul în zară și din nou în făină; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
PăstrăvPăstrăv
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți peștele în tigaie cu ulei fierbinte și gătiți pe ambele părți până se rumenesc complet, aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte. Dacă păstrăvul este gros și nu este complet gătit, terminați-l în cuptorul preîncălzit, gătind pentru câteva minutes.To o altă tigaie saut la foc mediu-mare, se adaugă unt. Când untul s-a topit complet și începe să se rumenească ușor pe părți, adăugați migdale, suc de lămâie și pătrunjel. Continuați să mutați untul în tigaie până când migdalele s-au rumenit, aproximativ 3-4 minute. Se condimentează sosul cu sare și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați fiecare file de păstrăv pe o farfurie și lingurați sosul de amandină din belșug deasupra.* Chef Besh recomandă condimentele lui Paul Prudhomme sau Zatarain.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
Sezonul GoyaSezonul Goya
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista