Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar

Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar
Păstrăvul la grătar cu salată de Romaine la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 299 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de salată română —frunze exterioare dure aruncate, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine!, Salată De Romaine La Grătar, și Salată De Romaine La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron, bateți usturoiul tocat cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Stropiți partea tăiată a fiecărei jumătăți de romaine cu 1 lingură de pansament și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați fiecare bucată de romaine pe jumătate pe lungime și transferați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4
Ungeți fileurile de păstrăv pe ambele părți cu pansamentul și condimentați cu sare și piper. Grătiți păstrăvul la foc mare, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți păstrăvul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De PăstrăvFile De Păstrăv
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați un file de păstrăv peste fiecare sfert de romaine, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Revista