Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar

Păstrăv la grătar cu salată de Romaine la grătar
Păstrăvul la grătar cu salată de Romaine la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 299 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de salată română —frunze exterioare dure aruncate, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată Caesar la grătar / Romaine la grătar atât de bine!, Salată De Romaine La Grătar, și Salată De Romaine La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron, bateți usturoiul tocat cu coaja de lămâie, sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți partea tăiată a fiecărei jumătăți de romaine cu 1 lingură de pansament și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați fiecare bucată de romaine pe jumătate pe lungime și transferați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4
Ungeți fileurile de păstrăv pe ambele părți cu pansamentul și condimentați cu sare și piper. Grătiți păstrăvul la foc mare, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți păstrăvul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PăstrăvFile De Păstrăv
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați un file de păstrăv peste fiecare sfert de romaine, stropiți cu pansamentul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Revista