Păstrăv Cu Crustă De Ovăz

Păstrăv Cu Crustă De Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați păstrăvul cu crustă de ovăz. Această rețetă servește 4. O porție conține 731 calorii, 46G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea și piperul kosher, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Crustă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. măcinați grosolan fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se transferă într-un vas superficial și se condimentează cu sare și piper. Bateți oul și laptele într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
5
Scoateți și rezervați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați prazul și usturoiul în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pătrunjelul, slănina și sarea și piperul după gust; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Aliniați o foaie de copt cu un strat dublu de prosoape de hârtie. Dragați păstrăvul în ovăz, înmuiați amestecul de lapte și apoi din nou în ovăz, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Încălziți picăturile de slănină rezervate cu uleiul de măsline într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare. Se prăjește păstrăvul în loturi până devine auriu pe o parte, aproximativ 3 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește până se fierbe, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați pe foaia de copt pregătită și păstrați-o caldă în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Adăugați oțetul în tigaie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Serviți păstrăvul cu prazul și stropiți cu pansamentul cu oțet
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
PăstrăvPăstrăv
13
Fotografie de Kate Mathis
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista