Pâinea italiană a mamei D

Pâinea italiană a mamei D
Pâinea italiană a mamei D este o vegan rețetă cu 3 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 1071 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 775 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sosul de spaghete al mamei cu cârnați italieni, Nu Cotletele de porc în stil Italian ale mamei tale, și Celebrul Meat-a-Balls al lui Maman Iuliucci (chiftele italiene) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahărul și drojdia în apa caldă și lăsați dovada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Se amestecă 4 căni de făină și se bate până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți sarea și apoi adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid. Frământați până când este moale și netedă ca spatele unui bambino. Întoarceți un vas uns, acoperiți și lăsați dimensiunea dublă. (Am pus - o în cuptor cu lumina aprinsă-temperatura perfectă în creștere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Odată dublat, dați cu pumnul și împărțiți-l în trei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
5
Așezați înapoi în vas, acoperiți și lăsați să crească.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
După ce sa dublat din nou, pumn în jos și forma în trei grăsime "mingi de fotbal."Ungeți foile grele de prăjituri și presărați cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Cookie-uriCookie-uri
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați pâinea pe foi, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
8
Odată crescut, aburiți cu apă și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 450 de grade F (230 de grade C). Aburiți pâinile cu apă și întoarceți-le ocazional în timp ce se coc. Pâinea se face când este maro auriu și sună gol atunci când este bătută pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista