Pâinea italiană a mamei D
Pâinea italiană a mamei D este o vegan rețetă cu 3 porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 1071 calorii, 31g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 775 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sosul de spaghete al mamei cu cârnați italieni, Nu Cotletele de porc în stil Italian ale mamei tale, și Celebrul Meat-a-Balls al lui Maman Iuliucci (chiftele italiene) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați zahărul și drojdia în apa caldă și lăsați dovada.
Se amestecă 4 căni de făină și se bate până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Bateți sarea și apoi adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat rigid. Frământați până când este moale și netedă ca spatele unui bambino. Întoarceți un vas uns, acoperiți și lăsați dimensiunea dublă. (Am pus - o în cuptor cu lumina aprinsă-temperatura perfectă în creștere.)
Odată dublat, dați cu pumnul și împărțiți-l în trei.
Așezați înapoi în vas, acoperiți și lăsați să crească.
După ce sa dublat din nou, pumn în jos și forma în trei grăsime "mingi de fotbal."Ungeți foile grele de prăjituri și presărați cu făină de porumb.
Așezați pâinea pe foi, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească.
Odată crescut, aburiți cu apă și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 450 de grade F (230 de grade C). Aburiți pâinile cu apă și întoarceți-le ocazional în timp ce se coc. Pâinea se face când este maro auriu și sună gol atunci când este bătută pe fund.