Pâine Ușoară De Linte
Pâinea ușoară de linte necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 200 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de legume, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Pâine De Linte Și Fasole, Pâine de linte vegană, și Pâine De Linte Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Aduceți apa și lintea la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 5x9 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, spanacul, morcovul și usturoiul în uleiul fierbinte până când ceapa este fragedă, 5 până la 10 minute.
Amestecați linte, amestec de ceapă, pâine, bulion de legume, ouă, 1/4 cană ketchup, amestec de supă, pătrunjel, busuioc și piper negru într-un castron. Împărțiți amestecul în cratițele pregătite.
Stropiți 2 linguri de ketchup peste fiecare pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la fiert, aproximativ 50 de minute.
Lăsați pâinile să stea 10 minute înainte de servire.