Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pâinea proaspătă de porumb. O porție conține 305 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de făină de porumb, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine De Porumb Dulce, Pâine de porumb și roșii, și Pâine De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați împreună amestecul de făină de porumb și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului. Se amestecă împreună porumb și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Puneți amestecul de porumb într-un 2-qt ușor uns. vas de copt dreptunghiular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc și setați.