Pui De Susan-Ghimbir La Grătar
Puiul de susan-ghimbir la grătar este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, piept de pui, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui De Susan-Ghimbir La Grătar, Pui La Grătar Cu Sos De Ghimbir De Susan, și Salată Tocată De Pui Cu Susan De Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, semințele de susan și ghimbirul.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, perindând frecvent cu amestec de sos și întorcându-vă după 10 minute, până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F). Aruncați orice amestec de sos rămas.