Pâine la grătar cu miel în stil toscan
Pâinea la grătar cu miel în stil toscan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 264 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cimbru, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pâine la grătar cu miel în stil toscan, Salată De Pâine În Stil Toscan, și Fripturi de ton la grătar în stil toscan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 Ingrediente, amestecând bine; așezați amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Tăiați mielul transversal în 8 felii (1/4-inch grosime).
Așezați fiecare felie între 2 foi de folie de plastic grea; lăsați fiecare bucată la o grosime de 1/8 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Adăugați mielul în pungă; sigilați și marinați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada.
Presărați mielul uniform cu sare.
Așezați mielul pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătați 1 minut pe fiecare parte sau până când mielul este dorit gradul de coacere.
Tăiați bagheta în jumătate orizontal. Înveliți părțile tăiate ale pâinii cu spray de gătit.
Așezați pâinea, tăiați părțile în jos, pe grătar și grătați 2 minute sau până devin aurii.
Tăiați pâinea în 16 felii.
Serviți mielul cu pâine la grătar și ardei grași.