Pâine morcov Indian ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 116 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcov arahide Chutney-morcov Palli Pachadi - Sud Indian Chutney s pentru Idli Dosa, Chutney de morcovi-Chutney de ceapă de morcovi pentru Idli Dosa - Chutney din India de Sud s, și Salată Indiană De Morcovi pentru rețete similare.
Sparkling rosul, Riesling și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sophora Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.