Pâine de vaca de ouă
Pâinea de ouă de vacanță durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 131 de calorii . Pentru 21 de cenți pe porție , primești o băutură care servește 32. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, sare, nucșoară măcinată și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26% . Încercați ciocolată neagră, scorțișoară , ciocolată, prăjitură condimentată și cum să faceți batoanele perfecte de ciocolată cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și nucșoara. Într-un castron mic, combinați smogul de ouă, ouăle și uleiul; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezește. Încorporați caise și nuci pecan.
Se toarnă în două unse de 8 inci. x 4 inchi. sau patru unse 5-3/4-in. x 3 inchi. x 2 inchi. tigăi pentru pâine.
Coaceți la 350° timp de 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Combinați ingredientele pentru glazură până la omogenizare; întins peste pâine.