Pâine De Umplutură Savuroasă

Pâine De Umplutură Savuroasă
Pâinea de umplutură savuroasă este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți drojdie activă, condimente de pasăre, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Umplutură de pâine savuroasă cu ierburi și cârnați, Umplutură Cu Fructe Savuroase, și Umplutură De Legume Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați drojdia, apa caldă, zahărul, sarea, ouăle și uleiul vegetal împreună într-un bol mare. Într-un alt castron, amestecați împreună făina, condimentele de pasăre, cimbru, salvie, mărar, piper negru și nucșoară până când sunt bine combinate. Bateți amestecul de făină în ingredientele umede, aproximativ 1 cană odată, până când aluatul este neted; adăugați încă 1 cană de făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este elastic, neted și elastic, aproximativ 8 minute. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei. Întoarceți bila de aluat în vas pentru a unge ușor aluatul, apoi acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Ungeți 2 tigăi de pâine de 9x5 inci. Puneți aluatul, frământați de mai multe ori pentru a îndepărta buzunarele de aer, apoi tăiați aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un buștean, ciupiți cusăturile închise, apoi așezați-le în tăvile de pâine pregătite cu fața în jos. Acoperiți ușor tigăile cu o cârpă și lăsați să se ridice până se dublează, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Coaceți pâinea până se rumenesc, 25 până la 30 de minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturile de răcire cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista