Pâine De Umplutură Savuroasă
Pâinea de umplutură savuroasă este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți drojdie activă, condimente de pasăre, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Încercați Umplutură de pâine savuroasă cu ierburi și cârnați, Umplutură Cu Fructe Savuroase, și Umplutură De Legume Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați drojdia, apa caldă, zahărul, sarea, ouăle și uleiul vegetal împreună într-un bol mare. Într-un alt castron, amestecați împreună făina, condimentele de pasăre, cimbru, salvie, mărar, piper negru și nucșoară până când sunt bine combinate. Bateți amestecul de făină în ingredientele umede, aproximativ 1 cană odată, până când aluatul este neted; adăugați încă 1 cană de făină, dacă este necesar.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până când aluatul este elastic, neted și elastic, aproximativ 8 minute. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei. Întoarceți bila de aluat în vas pentru a unge ușor aluatul, apoi acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ungeți 2 tigăi de pâine de 9x5 inci. Puneți aluatul, frământați de mai multe ori pentru a îndepărta buzunarele de aer, apoi tăiați aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un buștean, ciupiți cusăturile închise, apoi așezați-le în tăvile de pâine pregătite cu fața în jos. Acoperiți ușor tigăile cu o cârpă și lăsați să se ridice până se dublează, 45 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți pâinea până se rumenesc, 25 până la 30 de minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturile de răcire cu sârmă.