Pâine De Porumb Cu Lapte De Bază
Pâine de porumb zară de bază ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 274 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. 40 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zară, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Brioșe De Bază Din Porumb, Brioșe De Bază Din Porumb, și Pâine De Porumb Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Bateți împreună făina de porumb, Zara, uleiul vegetal și oul într-un castron pentru a forma un aluat.
Topiți untul într-o tigaie din fontă la foc mediu și rotiți untul topit pe tot fundul și în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Lăsați untul să se încălzească până emană un parfum slab prăjit; se toarnă aluatul în tigaia fierbinte.
Așezați tigaia în cuptorul preîncălzit și coaceți până se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pâinea de porumb funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.